FREE TIME

Време за #Detox с WOW Tea / 21-дневна програма

Сигурна съм , че почти всяка жена започва “преди-лятна” диета всяка година с основна цел – перфектно тяло за лятото. Разбира се, голяма част от дамите остават само с мотивацията, други издържат само няколко дни , е ..има и такива, които бележат големи успехи.
Напоследък обаче все повече дами залагат на алтернативни “диети” ,различни от стандартните включващи ограничаване от сладко, тесто и тн. и ги заменят с детоксикиращи методи.

Що е то детокс?

pic: google.bg

За съжаление с напредването на технологиите и модернизацията във всяка една сфера ,всичко около нас започва да вреди изключително много организма ни.  В комбинация с неправилно хранене, замърсеният въздуха , тютюнопушене ,а при някои хора дори и прием на лекарства , в телата ни попадат изключително много токсини – химикали, пестициди , консерванти и какво ли още не.
Тук идва времето, в което организма има нужда от пречистване и е нужда детоксикация.
Най-просто казано детоксикацията означава да пречисстим тялото, а това става чрез премахване на замърсявания от черния дроб, кръвта и кръвоносната система, червата, дробовете и кожата.

В процесите на детоксикация :

– е необходимо да спортуваме повече;
– трябва да консумираме храни , които да спомогнат на организма да се пречисти – броколи, целина, магданоз и тн.
– необходимо е да намалим приема на вредни храни до минимум – пържено, тестено , полуфабрикати и сладко . Забравете за тях.
През целият този период е възможно имунната ни система да преживее “шок” за това съветвам всеки да се консултира с лекар преди да пристъпи към тази стъпка.

Когато аз реших да пречистя тялото и душата си(но за това друг път) , дълго време се чудих от къде да започна. Тъй се познавам добре знаех, че няма да успея да се огранича напълно от любимата ми вредна храна и за това исках да потърся продукт, който да ми помогне да се пречистя .

WOW Tea Detox


Така открих WOW Tea – Detox – 21-дневна програма от изцяло натурални съставки .

Чаят Detox е комбинация от най-популярните билки , които спомагат на организма да се пречиства , а именно : зелен чай, гуарана, семена от копър, йерба мате , бурчак – горчив фий,семена от фенел и глог.
Както се подразбира и от самото име , чаят е в опаковка, която предполага 21 -дневен прием – 5/7 грама за 700мл вода. Аз лично го правех в термос и го пиех през работния ден, като е препоръчително да се изпива 350мл.преди закуска и 350 мл преди обед.
По този начин подтовяш организма си и му помагаш да усвои по-лесно храната.

Ефектът , който чаят обещава е :
– да ускори метаболизма , като цялостно да подобри процеса на усвояване и смиляне на храната;
– да премахне подуването на корема и да ви накара се чувствате по-леки;
– да пречисти кожата, кръвта и да накара организма да работи “по-бързо”;
– и може би най-важното , да елиминира токсините (отровите) от тялото ;

Отделно всяка една билка в състава на чая има поне по още 10 полезни действия, които цялостно повлияват на пречистването, освежаването и подобряването на тонуса ви.

Искам да отбележа, че приемът на чая не е с цел отслабване и никъде (нито в официалния сайт , нито тук) няма да прочетете , че с помощта на чая ще свалите излишни  килограми. Ефектът с отслабването по-скоро е последствие от пречистването и правилното усвояването на храната, но в никакъв случай не е обещан ефект.

Ефектът от приема на чая при мен започна да се проявява  още след 10-тия ден,като най-силно впечатление ми направи това, че кожата (в случая на лицето) значително е подобрила вида си. Споделяла съм ,че през последните месеци приемам лекарства , от които вида на кожата ми значително се е влошил , а на 10-тия ден забелязах, че е по-чиста и определено по- красива.
Малките и неприятни пъпки бяха изчезнали , цветът на лицето ми беше доста по-свеж и дори зачервяванията бяха намалели.
Вметвам само , че по време на приема чаят не е предизвикал по-нетрадиционно “пречистване” и не е нарушил ежедневният ми ритъм , и работен ден (if you know what i mean).

Подуване на корема в общия случай , нямам , но определено след храна ми беше доста по-леко,а и започнах да хапвам доста по-малко.Дори ми беше леко странно,че винаги си изяждам храната , а сега остава и то за още поне 1 хапване.
Не мога да кажа до колко организма ми се е “детоксикирал”, тъй като според мен това би могло да се случи след приема на поне 2 опаковки и поне месец прием, но силно се надявам да съм му(на организма ми) помогнала.

Опаковката на чая е 150 гр. и ако следвате препоръчителния дневен прием , то ще ви стигне за точно 21 дни, че даже и за малко повече. Лично аз закупих мерителни лъжички от Jumbo , защот имам навика винаги да слагам “и още малко…ох, хайде още малко”.
Очаквах аромата му е да е доста по-приятен , но за жалост това е може би единственото нещо , което не ми допадна, не е натрапчив , но не определено на вкус и аромат може да е малко по-приятен.

Като изключим този незначителен минус, препоръчам продукта и то с две ръце. Ефект има и то още в началото ,а бих посъветвала да не гледате първо с “лошо”око на подобни продукти.

Останах изключително довлна от продукта и съм набелязала да закупя и още няколко продукта , като ще започна с :
Slimfit Superfood – с който да заменя част от храненията си и да намаля телесната си маса. Отново актуален продукт, СУПЕРХРАНАТА е микс от полезни и супер храни – куркума, спирулина, шипка,ленено семе ,салвия и много други.

Можете да разгледате продуктите и да научите повече за тях на официалния сайт – https://wowtea.eu/ . Моето мнение е базирано на лично впечатление и не бих искала да ангажирам никой ,нито да кажа ,че ефекта при Вас ще е същият.


Аз ви очаквам на познатите места :
Instagram – https://www.instagram.com/ordinarygirl.veronikabeauty/
Можете да последвате и фейсбук страница:
https://www.facebook.com/ordinarygirlbg/

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.