ГРИЖА ЗА КОСАТА

Nivea Hairmilk Natural Shine – заглаждащ спрей

Винаги много съм харесвала марки, които изкарват регулярно продукти и не се ограничават и не разчитат само на “стари” познайници.
Не винаги всичко, което изкарват е успешно, но пък когато продука е наистина добър става хит и почти няма човек, който да не се влюби.
Казвайки това няма как да не го асоциирам с марка на Nivea – лидер от години , с огромно портфолио , със страхотни но и понякога много слаби продукти и серии.
Нашата връзка с Nivea е истински Love/Hate, защото в годините (а,у дома от много години се изпозлва Nivea) съм успявала да открия такива продукти, които сигурно съм изразходила 100 опаковки , но в същото време с продукти като дезедорантите им – никога не се разбрахме.

Преди доста време успях да се сдобия със заглаждащия спрей (благодарение на Ебру, чиято коса не го беше харесала) , който исках да изпробвам още от както го пуснаха на пазара, но все не откривах в магазините.
Това е продукт, който много исках и дали защото не го откривах, дали защото си го бях навила на пръста да го намеря, успя да ми допадне изклчително много и сега , когато свъриш се чудя дали отново ще успея да купя.

За серията HairMilk Natural Shine

В серията Hairmilk Natural Shine има шампоан, балсам и заглаждащ спрей. Употребата на продуктите от серията обещава ефикасно,но деликатно да направи косата блестяща и здрава. Формулата на продутките е обогатена с натурални протеини от мляко и коприна и,Eucerit* защитава и регенерира отвътре, за да бъде косата ти хидратирана и видимо здрава, като същевременно изглажда кичурите, за да успяваме да контролираме непокорната коса.

* През 1990 г. от Nivea заявяват патент за Eucerit (в буквален превод: ‘разкрасяващ восък’) – емулгиращо вещество.
Eucerit е основата за продуктите под марката Eucerin (част от портфолиото на Байерсдорф), а по-късно е вложено и в Nivea Creme.
Инфо – Wikipedia.bg

Тъй като в почти всеки момент имам шампоан , който да тествам , а балсами с отмиване избягвам , най-много от всичко исках да изпробвам заглаждащия спрей . Не веднъж съм ви искала препоръки за спрей – балсами и знаете каква мания са ми , ето че не се разочаровах и този път.

Споделям финалното си мнение първо ,а то е че съм влюбена в това мляко за коса – започвайки от опаковката до ефекта, който има върху косата ми.

Първото нещо,което няма как да не ми допадне е приятната , розова опаковка, която привлича всяка дама обичаща розово. Изключително удобна е, основно заради помпичката с която се впръсква(това е моето единствено изискване към продутките, ха-ха,без значение дали говорим за продукт за коса, лице или просто галон с вино :D).
Ароматът е добре познатия за Nivea, не ни изненадват с нищо по-различно и нестандартно , като трайността върху косата ми е 2 дни т.е.времето на което къпя косата си. Ако я къпех на по-дълъг период със сигурност щеше да се задържи и повече.

Консистенцията си е стандартна, водниста , нелепнеща и при тест на ръката ми попива за секудни .
Използвам спрея след къпане като го впръсктвам по цялата дължина, първоначално бях решила да е само в крайчетата, но рискувах с нанасяне по цялата коса. Спреят не утежнява косата, даже напротив – прави косата ми лесна за разресване , гладка и изключително мека.

Нанасям върху добре измита с шампоан коса, като преди това леко съм я подсушила с кърпа, в противен случай балсамът трудно би се задържал върху косъма. Долната част на косата е по- изтощена, затова нанасям и наблягам на тази зона . Втривам добре по дължината на косата и скалпа, с нежни масажиращи движения, по този начин съставките проникват в дълбочина и се засилва ефекта им.
Млякото за коса не се отмива!
https://www.instagram.com/ordinarygirl.veronikabeauty/

След изсушаване няма хвърчащи коси , а косата ми е дори няма нужа от оформяне с преса. Другото нещо , което много ми харесва е , че спреят съчетава функцията на балсам и термозащита, като така мога да си спестя впръскването на няколко различни продукта , с което косата ми да не се омазнява толкова бързо. Не знам за Вас , но при мен колкото повече продукти изпозлвам , толкова по-лесно е омазняването и следователно къпането по-често, а всички знаем, че не е добре да мием често .

Цената на продукта е около 7-8 лв.,като количеството е 150 мл., лично аз изпозлвах спрея сиг над 2месеца и смело мога да го обявя за икономичен.
Това е един от продуктите, който ще продължа да изпозлвам със сигурност и който препоръчвам с две ръце.


Благодаря , че за пореден път отделихте от времето си , за да прочетете моя статия, знаете че ви очаквам на познатите места :
Instagram – https://www.instagram.com/ordinarygirl.veronikabeauty/
Можете да последвате и фейсбук страница:
https://www.facebook.com/ordinarygirlbg/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.