БЕЛЬО ЗА ВСЕКИ
ЛИЧНО,  Любими сайтове

Неща,които ме карат да се чувствам добре в кожата си*

Ако преди две години ме бяхте питали дали смятам, че ще ми е трудно да открия дрехи, които да харесвам върху себе си…щях да ви кажа “НЕ”. Не съм вярвала, че ще напиша и споделя нещо подобно, но разбрах, че момента за промяна настъпва тогава, когато признаем пред себе си и се приемем каквито сме.

Знам, че ще открия много момичета, които са преминали или преминават през същото, така че се надявам в следващите редове да откриете нещо за себе си. Надявам се, защото на мен ми отне време да разбера, че много лесно и сама мога да променя виждането за самата мен.

Вероятно ви се струва невъзможно, но няма за къде да отлагаш, време е да промените мнението за самата теб. Аз ги наричам “позитивни за тялото ти стратегии”, които на пръв поглед са незначителни, но след време нещата се променят.

Не се срамувам от себе си

Ако се чудите как успях да го направя, отговорът е много лесен: обожавам да се снимам. Проблемът с килограмите не ми попречи да търся вдъхновения за хубави и различни снимки, напротив .
Това, че не съм старите си килограми не означава, че не съм красива(както и Вие), знам обаче че те спират много от Вас и ви карат да се “скриете”. Е, време е да спрете да го правите.

В сайта редовно има големи намаления, с които можете да закупите бельо високо качество на страхотни цени

И тук обаче си имам една малка тайна, която ми помогна да съм по-уверена: стягащо бельо. Не ми е нужно, за да изглеждам по-слаба, а за да оформя и да не изглеждам като бременна в профил (ха-ха, шега или не вече са ме питали дали съм… не е приятно). Днес на пазара има всевъзможни видове и модели, които се предлагат в различни цветове . Това ни помага да го съчетаем с различни материи и цветове дрехи; можете да избирате от различни варианти, покриващи зоните под бюста до под коленете, които пристягат фигурата, както и такива с подсилена стягаща зона около проблемните участъци. С няколко думи: да изберете това, което подхожда на Вас и ви кара да се чувствате добре.

Напомням си, че всяка жена е “секси”

Ако има някой, който отрича, че момичетата с извивки НЕ са секси, то той най-вероятно е луд. За жалост много момичета губят вярва в себе си, защото някой им е казал, че не изглеждат добре. Тук идва момента, в който сами трябва да си го напомим и да направим нещо за нас самите. След като съм се погрижила за “вътрешното” Аз, не пропускам да поглезя и въшното си.

Тъй като често се затрупвам с рокли,поли и обувки, реших да разнообразя и да заложа на секси нощница. Най-голямо разнообразие откривам в сайта на  www.astratex.bg, които има цяла секция за дами с пищни форми. Различни размери, материи, кройка ..избирам бързо, лесно и не се чувствам зле, защото вечно няма от моя размер.

Опознавам себе си отвътре….навън и инвестирам в себе си

Нещото, което много ми помага е времето, което прекарвам сама със себе си. Имам възможност да се фокусирам и да осъзная в какво съм добра, а не да да виждам само външното мен.
Най-важното е, че така успях да разбера, че единственото нещо, което трябва да направя е да намирам време да развивам себе си, и да развивам(усъвършенствам) умения.

Често прекаравам времето си в гледането на различни уебинари или довършвам някой онлайн курс. Най-хубавото е, че в интернет има хиляди безплатни за всяка една сфера.

Вие можете да заложите на курсове свързани с Вашите интереси, аз най-често търся такива, с които да подобря професионалните си умения, но винаги ми е интересно да науча нещо ново за астрологията, алтернативни методи и тн.

Поддържам духа си с различни дейности

Открих безопасен вариант да разнообразявам ежедневието си, след като в момента разходките и събирането с приятели не е препоръчително: продуктивни апликации.
В телефона ми можете да откриете приложение за лесна медитация(Calm), Fitbit coach с който да правя лесни тренировки, дневни мотивиращи напомняния(Google keep), тракер на продуктивността(Rescue time) и много други.

Дори да ви се струва странно, много ангажиращо и досадно, далеч не е така . Всъщност с помощта на тези апликации често си напомням, че е време да спра да се взирам в излишните килограми, а да живея по най-добрия начин.

Разбира се, това са само малки и незначителни неща, които можем да правим всеки ден, най-важното е да не забравяме, че никога не трябва да се срамуваме от това, което сме. Не пропускайте да си го напомняте всеки ден!


Напомням ,че можете да ме откриете в  Instagram и Facebook 
*статията е в Партньорство с http://www.astratex.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *