Първият рожден ден на блог
ЛИЧНО

Нещата , на които ме научи блогът ми

Определям себе си по-скоро като асоциална личност, която обича да прекарва времето си абсолютно сама, най-много с майка ми ,приятеля ми и кучето ми. Никога не ми е тежало , не съм се чувствала самотна или нещастна .
Не мислете, че нямам приятели, напротив , през годините съм успяла да създам приятелства, които пазя до ден днешен,тези приятелства обаче не се нуждаят от ежедневно “чуване” по телефона, не се нуждаят от ежеседмично “дремене”по кафенета. Та, опитвам се да кажа, че приятели имам , проверяваме се дали сме живи, защото след определена възраст вече това започате да се питате, обичаме се  и винаги сме готови да си помогнем.
Защо започнах да споделям всички тези неща, не винаги мога да ви кажа , но в случая отново се отплеснах, което не е ако четете блога ми от известно време знаете че е нормално, та ,преди точно 1 година бях все още на мнението , че ми е добре да съм асоциална, но едно нещо в мен, което е по-силно и от асоциалността ми искаше да се покаже. Стигнах до извода , че като човек, който се уж е креативен и различен , определено трябва да потърся сродни души или най-малкото да присъединя други хора към разбиранията за Живота. Също много исках и да намеря начин да се “социализирам” ,за да проверя дали наистина изпускам толкова много, както всеки казваше.
И така преди година –21.05.2018 , създадох и публикувах първата си статия в собственият ми блог – “Какво е да си обикновено момиче” (можеш да я прочетеш ТУК ).

Не един път си споменавала каква е основната идея на моят блог и какво целя с писането в него,а именно да показвам на възможно най-много момичета и жени, че животът ни може да е красив и бляскав с “обикновени” неща. Все още вярвам и смятам в следващата 1 година да покажа на още много момичета красотата на семплите неща….
И тук ,както и с всичко друго времето мина без да разбера, а няколко дни преди годишнината си направих кратка равносметка за това какво ми се е случило и дали блогът ми е донесъл добрите преживявания, за които желаех. Успях ли да кажа това, което искам да кажа ,да бъда чута? Ами , нека разберем.

НЕЩАТА,НА КОИТО МЕ НАУЧИ БЛОГЪТ МИ

Не е необходимо да правиш нещо , само защото се очаква да го направиш

Седване на някакъв определен модел на държание (писане) , писането на теми, които са актуални но не са ми интересни, и мн др.трудно бихте видели в моя блог. Искам да кажа, че не е нужно са се съобразя с общоприетото, давам на Света това, което мога 🙂

Поглеждайки на тези така незначителни неща, които се отнасят за уж за за чисто и просто една социална мрежа, аз успявам да го пренеса и в живота си – ям каквото ми се яде, ходя където ми се ходи, спя когато ми се спи, споря когато ми се спори , и всичко това БЕЗ да изпитавам вина, че съм разочаровала очакванията на някого. Може да ви звучи егоистично , но в крайна сметка , ако аз не се грижа за себе си – КОЙ?

Светът има не само черна, но и розова страна

За всеки, който ме познава от години не е тайна , че въпреки широката усмивка аз съм доста мрачен човек. Дали заради лоши стечения на обстоятелствата в живота ми или друго, около мен всичко беше черно. Ако обаче върнете 2-3 месеца назад във фийда ми ще забележите , че аз претърпях сериозна метаморфоза и сега всичко е бяло, розово и цветно. Няма как да не съм благодарна на блога си , на хората които срещнах в тези среди за промяната , от която се нуждаех вече години!

Да създадеш приятелство онлайн е супер-яко

Дори и да отричам , че нямам нужда от много приятели ми става много розово, когато се сетя , че след ужасен ден мога да си споделя с момичета, с които имаме толкова общо.

Friends

Роси (в средата)от Myplacebyr – последвайте я ТУК
Зори (в дясно от Роси) BeautybyZori – последвайте я ТУК

Не съм вярвала, че ще говоря всеки ден с някой на толкова различни и интересни теми, а най-хубавото е че с две от тях станахме приятелки не само онлайн <3

Можеш да научиш много от всеки човек

Дори и този човек да не е с твоя мироглед, дори и да ти се струва , че нещата за които споделя и пише са напълнооооо излишни, успявам да си взема урок и да подобря себе си.


Мога още дълго време да ви разказвам какво му е хубавото на това да създаваш и достигаш , дори и до малък брой хора, но повече ми се иска за финал да се обърна към всеки, който все още се чудо дали трябва да изразява себе си – НАПРАВИ ГО и не мисли!
Можеш само да спечелиш и да научиш!

Благодаря на всички 2475 души , които са последвали една от моите социали мрежи и отделят от времето си , за да коментират и изказват мнението си 🙂
Надявам се, следващата година ще бъде доста по-успешна и ще успея да ви зарадвам с разнообразни и интересни статии!
За да ви се отблагодаря съм ви подготвила скромна игра с награди, която е активна от днес в Instagram –
 https://www.instagram.com/ordinarygirl.veronikabeauty/
Можете да последвате и фейсбук страница:
 https://www.facebook.com/ordinarygirlbg/