ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА

Любимите спирали – страхотен резултат и супер цена<3

Хей 🙂

Използвайки ежедневно грим със сигурност всяка от нас си е направила своя “ТОП 3” или “ТОП 5” с задължителни  продукти.

Днес реших да споделя за един от моите задължителни и любими гримове, а тъй като ми е труднондс избера само 1 , ще ви покажа моите 3 любими спирали.

Спиралата е може би най-универалният продукт и съм почти сигурна, че дори и дами които не се гримират много често  я използват в ежедневието си.

Аз лично не мога без нея, но и ми отне доста вееме, за да открия подходящата (на нормална цена).

В статията ви покажа спирали до максимум 8лв., защото както не един път съм казвала аз обичам изгодните неща, но не правя компромис с качеството(въпреки че много хора смятат, че само скъпите неща са качествени).

Нека да ви покажа и разкажа с няколко думи кои спирали използвам аз:

  • City Style Mascara – Mega Volume&Length ,Golden Rose

C183B5FE-5C90-4DA8-9662-F0D403272A61

Тази спирала използвам може би повече от 10г., ако  тогава я е имало. Наистина не помня да съм имала чанта за грим и в нея да я няма. Цената и е около 4лв., като тя е част от цяла серия (можете да ги разпознаете по цветните опаковки-розова, жълта , зелена и оранж). Тази която използвам аз е със силиконова четка като от едната страна е с по-дълги косъмчета, а от другата с по-дълги. Видът на четка ми помага да нанасям от продукта и да го разнеса равномерно след това, а и определено с по-късите косъмета поставям по-лесно на долните мигли. Ефектът от спиралата е определено ПО-ДЪЛГИ мигли, повдигнати и разделени! Силно препоръчвам на всеки 🙂

  • The One,No compromise Mascara ,Oriflamme

14F24DEB-F510-4964-B666-7697C414D70D

Спиралата получих като подарък от познат и да си кажа доста я подцених. В първите седмици дори не я отворих, но когато няма друга реших, че е време.

Четката на спиралата за разлика от предната НЕ Е силиконова, тя има дълги косъмчета с класическия косъм. Аз по принцип предпочитам точно такива четки, тъй като съм имала и недобри “срещи” с други спирали (силиконки ;)).

След като я нанесох останах изключително изненадана колко добър е ефекта – доста повдигнати, определено по-гъсти и в същото време извити мигли. Трудно ми беше да повярвам, че е такъв резултата, представете си че след това използвах още 3 опаковки преди да си купя друга!

Цената и е около 8лв., но мисля че може да се поръчва само през техен агент,което за мен е голям минус(не е проверена информация :)).

  • False Lashes Mascara , Golden Rose

A2C53DD3-908D-4644-8DE8-0DA3CBF04F84

Продуктът  им е съвсем нова и да ви кажа и нея подцених.

Четката е изцяло силиконова, но няма косъмета като другата, а всякаш има само малки “топченца”, с които да поставяш от нея. Ефектът обаче, който да си призная задмина очакванията ми 100 пъти е СТРАХОТЕН! Самата четка успява да достигне до най-вътрешната част на окото, както и да издължи самите мигли. Единственият минус според мен е , че липсата на косъмчета е причина за насъбиране на повече количество по четката, което остава там и някой като мен се цапа 🙂

Цената е около 7лв.и за момента я има само на техните щандове.

Определено да препоръчаш спирала е доста трудно, защото лично аз не мога да се доверя преди сама да не съм я ползвала. Въпреки всичко , ако искате да имате добра спирала на добра цена, то моите предложения със сигурност ще ви помогне. 

Надявам се , че статията ви е била полезна и ще ви е по-лесно да изберете достъпна спирала.

Ако подобни статии са ви интересни и полезни, харесайте страницата ми във Facebook, за да виждате повече неща от живота на обикновените момичета ❤

Последвай ме ТУК .

Усмивка,

Вероника

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *